Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΣ-ΟΑΣΑ: ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ10-4-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ

    Συνάδελφοι συναδέλφισσες,

Καταγγέλουμε τις συνεχιζόμενες μεθοδεύσεις της συνδικαλιστικής μαφίας (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΑΡ.ΕΝΟΤΗΤΑ/ΣΥΡΙΖΑ), όπου μετά και την αποτυχημένη προσπάθεια για συνέδριο-παρωδία στη ΓΣΕΕ στα 5αστερα ξενοδοχεία στη Καλαμάτα και την Ρόδο, επιδιώκουν τώρα με εκφυλιστικές – νόθες διαδικασίες στις αρχαιρεσίες στο Σωματείο Τεχνικών και Εργαζομένων ΟΑΣΑ – ΟΣΥ, να προδιαγράψουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Οι παρατάξεις ΠΑΣΚΕ- ΕΝΙΑΙΟ, ΔΕΤΟ, ΑΡ.ΕΝΟΤΗΤΑ (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ) στα ψηφοδέλτια που κατέθεσαν για τις αρχαιρεσίες του σωματείου που θα γίνουν στις 18 Απριλίου, περιλαμβάνουν ίδιους υποψηφίους!

Δηλαδή, βρέθηκαν υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Ενότητας Τεχνικών ΟΣΥ “ΔΕΤΌ” και ταυτόχρονα οι ίδιοι στο ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ καθώς και υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της ΔΕΤΟ ταυτόχρονα στο ψηφοδέλτιο της «αριστερής ενότητας και συνεργασίας τεχνικών» ΟΑΣΑ – ΟΣΥ, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και διευθυντικό στέλεχος της ΟΣΥ.

Επίσης στο ψηφοδέλτιο της ΔΕΤΟ υπήρχαν υποψήφιοι που δεν είναι μέλη του σωματείου, όπως προκύπτει από το μητρώο μελών.

Ο εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός προωθεί τη στρατηγική του κεφαλαίου με τη κάλυψη των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιώντας άθλιες μεθοδεύσεις και εκβιασμούς για να δεσμεύσουν την ψήφο των εργαζομένων και να διαμορφώσουν πριν την κάλπη τους συσχετισμούς. Έτσι ώστε τα τσιράκια της εργοδοσίας να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους για το χτύπημα σε ότι έχει απομείνει από τα εργατικά δικαιώματα του κλάδου και ταυτόχρονα την παραχώρηση των αστικών συγκοινωνιών σους επιχειρηματικούς ομίλους.

Καλούμε κάθε συνάδελφο να κάνει υπόθεση δική του την ισχυροποίηση του σωματείου, να καταδικάσει με την ψήφο του την μεθόδευση της συνδικαλιστικής μαφίας ρίχνοντας στην κάλπη το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο των ταξικών δυνάμεων που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ.

ΨΗΦΙΖΩ ΔΑΣ-ΟΑΣΑ ΣΤΙΣ 18 ΑΠΡΙΛΗ

ΣΣΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ 13ου&14ου ΜΙΣΘΟΥ

7ΩΡΟ-5ΗΜΕΡΟ-35ΩΡΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ- ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ 50%

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ – ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ-ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 514612Συνολικές αναγνώσεις:
  • 519Αναγνώσεις σήμερα:
  • 258779Συνολικοί επισκέπτες:
  • 149Επισκέπτες σήμερα:
  • 5Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ