ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΜΕ Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1

ΑΝΘΟΥΣΑ 26/6/14

ΠΡΟΣ
Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 

 

ΚΟΙΝ:     1)  ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΟΑΣΑ
2) ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ Ο.ΣΥ

 

Σε συνέχεια των παρεμβάσεων που έγιναν στο παρελθόν επανερχόμαστε στο σημαντικότατο κατά τη γνώμη μας ζήτημα που αφορά στη λειτουργία του Α/Σ ώστε να επιτελεί το σκοπό του ως περιφερειακό Α/Σ και ζητάμε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και παρεμβάσεις καθώς και αναδιάρθρωση των γραμμών ώστε το Α/Σ να έχει όλους τους τύπους Λ/Φ (αρθρωτά, 12 μέτρα , midi ) προσβλέποντας :

  1. Στη καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού .
  2. Στην καλύτερη συγκοινωνιακή  λειτουργία της εταιρείας.
  3. Στην εξοικονόμηση  καυσίμων .
  4. Στην μείωση των κενών οχηματοχιλιομέτρων (είναι εκατοντάδες καθημερινά).
  5. Στην αύξηση του παραγόμενου έργου.
  6. Στην καλύτερη μετάβαση των εργαζομένων στη βάρδια τους ώστε να μην χρειάζεται να μετακινούνται άσκοπα από την μία άκρη της πόλης στην άλλη χάνοντας πολύτιμο χρόνο και επιβαρύνοντας με κόπωση τον οργανισμό τους με ότι συνέπειες αυτό μπορεί να έχει.

Είναι παράλογο να έρχονται κενά Λ/Φ από το Ελληνικό για να ξεκινήσουν δρομολόγιο από την Ανθούσα ή να πηγαίνουν κενά από το Ελληνικό στη Λούτσα την ώρα που οι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι , άνεργοι , μαθητές και άλλα λαϊκά στρώματα αιμορραγούν καθημερινά πληρώνοντας ακριβά την μετακίνηση τους.

Στα πλαίσια της ανάγκης συνολικής αναδιάρθρωσης του συγκοινωνιακού δικτύου η πρόταση μας είναι εφικτή και απαραίτητη για την βελτίωση του συγκοινωνιακού  έργου καθώς και για την βελτίωση των συνθηκών δουλειάς των συναδέλφων μας.

Υ.Γ : Στη διάθεσή σας για πιο εξειδικευμένες προτάσεις  πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών για φθηνή συχνή και αξιόπιστη μεταφορά τους με τα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς  .

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ Π.Α.ΜΕ  Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός