Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Ανακοίνωση για τη συνάντηση της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ με τον υπουργό Εργασίας 

Σε ανακοίνωσή του για τη σημερινή συνάντηση της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο αναφέρει τα εξής:

«Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ για μία ακόμα φορά εξαπατά τους εργαζόμενους. Η παραπλάνηση και η κοροϊδία τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Προχωρούν τάχα σε διαβούλευση με τον Υπουργό Βρούτση και τον ΣΕΒ για την παράταση της ΕΓΣΣΕ, δηλαδή την παράταση της καθήλωσης των μισθών, όταν είναι ήδη γνωστό πως από κοινού έχουν συμφωνήσει στο χτύπημα της ΕΓΣΕΕ και των κλαδικών συμβάσεων.

Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ άλλωστε συνυπέγραψε την παράδοση της ΕΓΣΣΕ στον ΣΕΒ, έχει συνυπογράψει τις τεράστιες μειώσεις μισθών, όλα τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα κάνει δήθεν το λιοντάρι όταν από την αρχή του μήνα έχει συμφωνήσει σε όλα με την κυβέρνηση δίνοντας λευκή επιταγή και παίρνοντας αντίστοιχα ανταλλάγματα.

Όσον αφορά την υποτιθέμενη διαφάνεια που αναφέρει ο πρωθυπουργός και ενστερνίζεται ο νόθος και δοτός πρόεδρος της ΓΣΕΕ, αποδείχτηκε για μια άλλη φορά χθες, που οι δυνάμεις της ηγετικής ομάδας έκαναν αρχικά τα αδύνατα – δυνατά για να μην γίνει απεργία, στη συνέχεια να μην πετύχει η απεργία και στο τέλος έγιναν περίγελος σε όλη τη χώρα από τις εικόνες με την γύμνια τους σε κάθε πόλη και σε κάθε κλάδο. Αυτοί παριστάνουν τους εκπροσώπους της εργατικής τάξης. Γι’ αυτό και από κοινού με την κυβέρνηση θέλουν πλήρως ελεγχόμενο εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα και άφωνα σωματεία που να χειροκροτούν τις απαιτήσεις του ΣΕΒ και των επιχειρηματικών ομίλων.

Δεν έχουν καμία νομιμοποίηση!

Καμιά εμπιστοσύνη στην ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ.

Ο αγώνας ενάντια στο πολυνομοσχέδιο-σκούπα της κυβέρνησης συνεχίζεται».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 721851Συνολικές αναγνώσεις:
  • 10Αναγνώσεις σήμερα:
  • 331565Συνολικοί επισκέπτες:
  • 10Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ