Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΛΑΡΙΣΑ: Μαζικό και μαχητικό «παρών» των συνταξιούχων της Θεσσαλίας στη σημερινή συγκέντρωσηΜε μια μαζική και μαχητική συγκέντρωση συνταξιούχοι από τη Θεσσαλία (Μαγνησία, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Τύρναβο και Φάρσαλα) έδωσαν το αγωνιστικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό έκανε ο Θανάσης Κοντονίνας, πρόεδρος Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΑΕ Μαγνησίας, ο Σεραφείμ Τσιώνος, εκ μέρους του Σωματείου Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Καρδίτσας, ο Αστέριος Τσούτσας, πρόεδρος Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Λάρισας, ο Θεόδωρος Καραγώγος, πρόεδρος Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Λάρισας και ο Αθανάσιος Καραγιώργος, εκ μέρους του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Τρικάλων.

Επίσης χαιρετισμό έκανε ο Διονύσης Σβορώνος, γενικός γραμματέας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Παναγιώτης Πάλμος, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι οι συνταξιούχοι αποφάσισαν πως δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και κατεβαίνουν στους δρόμους ξέροντας πως οι αγώνες που έχουν κάνει έφεραν αποτελέσματα τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς δικαστικές αποφάσεις.

Πρόσθεσε ότι θα συνεχίσουν τους αγώνες τους και μετά το δεκαήμερο των κινητοποιήσεων που γίνεται αυτές τις μέρες σε όλη την Ελλάδα και θα αποφασίσουν τα μέτρα που θα πάρουν ώστε να προχωρήσουν σε μεγάλες κινητοποιήσεις, σηκώνοντας ψηλά τις σημαίες, όπως το 2018 όπου πραγματοποιήθηκαν 160 κινητοποιήσεις πανελλαδικά. (Δείτε εδώ βίντεο με απόσπασμα από την ομιλία του)

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Για τους συνταξιούχους δεν υπάρχει μία, λεφτά υπάρχουν μόνο για την πλουτοκρατία».

 

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 633146Συνολικές αναγνώσεις:
  • 270Αναγνώσεις σήμερα:
  • 298729Συνολικοί επισκέπτες:
  • 165Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ