Ολοκληρώθηκε έξω από τη Βουλή το μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στο αντεργατικό πολυνομοσχέδιο (ΦΩΤΟ)



Από το αποψινό μεγάλο συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή

Από το αποψινό μεγάλο συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή


Ολοκληρώθηκε έξω από τη Βουλή το αποψινό μεγάλο συλλαλητήριο των Ομοσπονδιών, των Εργατικών Κέντρων και των Συνδικάτων ενάντια στο αντεργατικό πολυνομοσχέδιο που συζητείται και ψηφίζεται στο Κοινοβούλιο.

«Η ανάπτυξή τους τσακίζει τη ζωή μας. Οργάνωση κι αγώνας η απάντησή μας», «Κάτω τα χέρια από την απεργία. Δε θα τη χαρίσουμε στην εργοδοσία» και «Σωματεία ταξικά στα χέρια εργατών. Όχι της κυβέρνησης και των εργοδοτών», ήταν μερικά μόνο από τα συνθήματα που δόνησαν την ατμόσφαιρα καθ όλη τη διάρκεια του συλλαλητηρίου.

Το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλαν σωματεία, φορείς, Λαϊκές Επιτροπές, γυναικείοι και φοιτητικοί σύλλογοι, Ενώσεις Αυτοαπασχολουμένων, σωματεία συνταξιούχων, Επιτροπές Αγώνα που πήραν μαζικά μέρος στο αποψινό συλλαλητήριο είναι, ότι, «λογαριάζουν όμως χωρίς τους εργάτες – χωρίς τα Συνδικάτα. Απαντάμε με μαζικό, ενωτικό, ταξικό αγώνα, κλιμακώνουμε την πάλη».

Σημειώνεται ότι το συλλαλητήριο ξεκίνησε με μαζική μαχητική συγκέντρωση στα Προπύλαια και με πορεία στη Βουλή όπου και κατέληξε.

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός