Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Βρώμικη προπαγάνδα της ΓΣΕΕ με σποτ που βγήκαν από το υστέρημα των εργαζόμενωνΤη βρώμικη προπαγάνδα της ΓΣΕΕ με σποτ που βγήκαν στα ΜΜΕ, με χρήματα από το υστέρημα των εργαζόμενων καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.

Σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Τα λεφτά των εργαζομένων που δίνουν ως συνδρομές από το υστέρημά τους, δεν είναι για τις βρωμιές της λεγόμενης από τους ίδιους ως συνδικαλιστική μαφία.

Αυτοί που δεν έχουν βγάλει ένα φύλλο χαρτί, που δεν έχουν βγάλει άχνα για τον νέο αντιασφαλιστικό νόμο και τον στηρίζουν μέχρι κεραίας, αυτοί που δεν έχουν φτιάξει μια ανακοίνωση για την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων και την αθλιότητα της Εθνικής Γενικής Συλλογικής σύμβασης που υπέγραψαν πρόσφατα στα μουλωχτά, αυτοί που έπαθαν πλήρη αφωνία στο νόμο που χτυπούσε τη συνδικαλιστική δράση και το δικαίωμα στην απεργία, αυτοί που σιωπούν για τα εργατικά ατυχήματα και για τους νεκρούς που σκοτώνονται καθημερινά στην αρένα της εκμετάλλευσης, αυτοί που κλείνουν τα μάτια μπροστά στο κλείσιμο των επιχειρήσεων στις λιγνιτικές μονάδες και στη ΛΑΡΚΟ, την ίδια στιγμή ακριβοπληρώνουν τα ΜΜΕ από το υστέρημα των εργαζόμενων για βρώμικη προπαγάνδα, έχοντας παχυλή στήριξη από την κυβέρνηση και τον ΣΕΒ.

Δεν τους πιστεύει κανένας!

Οι εργαζόμενοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη!

Θα πάρουν την απάντηση που πρέπει στις 18 Φλεβάρη, στη μεγάλη απεργία για το Ασφαλιστικό και στο συνέδριο-παρωδία που ετοιμάζουν στις 25 Φλεβάρη».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 674685Συνολικές αναγνώσεις:
  • 40Αναγνώσεις σήμερα:
  • 315037Συνολικοί επισκέπτες:
  • 37Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ