Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: Συγκέντρωση στις 8/3 στο Νοσοκομείο «Metropolitan» στις 12.30 μ.μ. στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της ΓυναίκαςΦωτό αρχείου

Φωτό αρχείου


Την Δευτέρα 8 Μάρτη, στο πλαίσιο της κινητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και της συμβολικής στάσης εργασίας που έχει προκηρύξει 12 μ. με 3 μ.μ., το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και τα σωματεία-μέλη του θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο Νοσοκομείο «Metropolitan» στις 12.30 μ.μ., «διεκδικώντας την επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας και όλων των δομών τους, χωρίς καμιά αποζημίωση των ιδιοκτητών τους».

Δυναμώσουμε τη μάχη, σημειώνει το ΕΚ Πειραιά, «για την υγεία και τη ζωή των εργαζομένων. Απέναντι στην κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, στις δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Απέναντι σε ένα δημόσιο σύστημα Υγείας στο οποίο πρέπει να υπάρξουν χιλιάδες προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών και υποδομών».

Εξάλλου κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση του ΕΚ Πειραιά στο Νοσοκομείο «Metropolitan» (Ν. Φάληρο) απευθύνουν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΠΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ και ΠΕΣ/ΝΑΤ και ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 741897Συνολικές αναγνώσεις:
  • 184Αναγνώσεις σήμερα:
  • 343526Συνολικοί επισκέπτες:
  • 123Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ