Μπλόκο στους φασίστες παντού! Καμία ανοχή σε οποιεσδήποτε φύτρες υπάρχουν και επωάζουν το αυγό του φιδιού!



«Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά, στα σχολεία και τις σχολές! Έξω από τους κλάδους και τους χώρους δουλειάς!» τονίζει το ΠΑΜΕ για την επίθεση φασιστών σε μέλη φοιτητικών συλλόγων στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Καλεί μαζικά το λαό της Θεσσαλονίκης να συμμετέχει στο συλλαλητήριο της Τετάρτης που καλούν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι, Σωματεία, Σύλλογοι Γονέων και μαζικοί φορείς στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Τερψιθέας στη Σταυρούπολη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ έχει ως εξής:

«Πριν ένα χρόνο τέτοιες μέρες ένα σύνθημα δονούσε τους δρόμους σε κάθε πόλη, τις γειτονιές, τους χώρους δουλειάς! «Μία είναι η απόφαση: Οι ναζί δολοφόνοι στη φυλακή».

Δε θα τους αφήσουμε να ξεμυτίσουν πουθενά! Είναι γνωστός ο ρόλος αυτών των ομάδων, όπως γνωστή είναι και η εγκληματική δράση τους.

Καμία ανοχή σε οποιεσδήποτε φύτρες υπάρχουν και επωάζουν το αυγό του φιδιού!

Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά, στα σχολεία και τις σχολές!

Έξω από τους κλάδους και τους χώρους δουλειάς!

Ο εργαζόμενος λαός της Θεσσαλονίκης, οι μαθητές και οι σπουδαστές θα αποκρούσουν ξανά το φασιστικό δηλητήριο.

Καλούμε τους μαθητές, τους φοιτητές, τους εργάτες, μαζικά το λαό της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχει στο αυριανό συλλαλητήριο που καλούν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι, Σωματεία, Σύλλογοι Γονέων και μαζικοί φορείς στις 18.30 στην πλατεία Τερψιθέας στη Σταυρούπολη».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός