ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ: Τα ναυτεργατικά σωματεία καταγγέλλουμε τη φασιστική επίθεση



Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ, καταγγέλλουμε τη φασιστική επίθεση, που δέχτηκαν σήμερα, μαθητές και μέλη Φοιτητικών Συλλόγων, στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης με καδρόνια, κροτίδες, πέτρες, μολότοφ και πυρσούς.

Τους επιτέθηκαν οργανωμένες ακροδεξιές και φασιστικές δυνάμεις που χαιρετούσαν ναζιστικά, χτύπησαν γονείς, μαθητές και φοιτητές που ήταν συγκεντρωμένοι μέσα στο ΕΠΑΛ.

Η σημερινή επίθεση είναι συνέχεια της επίθεσης που είχαν πραγματοποιήσει και πάλι, οι ίδιες δυνάμεις, που βρίσκονται μακριά από τα προβλήματα της νεολαίας και απέναντι στους αγώνες της και λίγες μέρες πριν, είχαν χτυπήσει φοιτητές, που μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια, έξω από το σχολείο, για τις εξελίξεις στην Παιδεία και την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια.

Δεν είναι τυχαίο ότι η νεολαία της Χρυσής Αυγής, χαιρέτισε την επίθεση. Ο φασισμός επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το ρόλο του, ως το μακρύ, βρώμικο χέρι του συστήματος.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Η ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ

Καλούμε τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, σε επαγρύπνηση. Καμία ανοχή σε φασιστικές δυνάμεις, που προσπαθούν να σηκώσουν και πάλι κεφάλι. Την τρομοκρατία του κεφαλαίου και των φασιστοειδών του, με τις εγκληματικές τους ενέργειες, μόνο το τείχος της ταξικής αλληλεγγύης του εργατικού κινήματος μπορεί να τσακίσει.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός