Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.Δεκατέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν από την εν ψυχρώ δολοφονία του δεκαπεντάχρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και παραμονές αυτής της “μαύρης” επετείου ο πολύ σοβαρός τραυματισμός στο κεφάλι από σφαίρα αστυνομικού ενός δεκαεξάχρονου επειδή δεν πλήρωσε 20€ βενζίνη, προστίθεται στη δολοφονία του δεκαοκτάχρονου στο Πέραμα, στην σπασμένη πόρτα της συνταξιούχου που πήγαν να της πάρουν το σπίτι, στο θάνατο ενός παιδιού έντεκα χρόνων μέσα στο ίδιο το σχολείο του από έκρηξη στο λέβητα, αναδεικνύοντας τις τεράστιες, εγκληματικές ευθύνες ενός κράτους που υποχρηματοδοτεί την παιδεία βυθίζοντας στην ενεργειακή φτώχεια τα παιδιά της εργατικής τάξης μέχρι που στο τέλος χάνουν και τη ζωή τους λόγω αυτής της πολιτικής αλλά δίνει άπλετο χρήμα για να εξοπλίσει και να εκσυγχρονίσει με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας τις δυνάμεις καταστολής για να τσακίζουν τον” εχθρό – λαό”.

Και όλα αυτά αθροίζονται στην ένταση του αυταρχισμού, στο” φακέλωμα”, στην προσπάθεια εγκαθίδρυσης της αστυνομίας μέσα στα πανεπιστήμια κ.α.
Το σύστημα της εκμετάλλευσης και της αδικίας, όσο πιο αντιδραστικό γίνεται, τόσο περισσότερο προσπαθεί να θωρακίσει τη λειτουργία του. Οι δυνάμεις καταστολής προετοιμάζονται και ακονίζουν τα νύχια τους όσο στη χώρα μας απλώνεται η ανέχεια από την ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, όσο αυξάνονται τα άδεια ντουλάπια, τα παγωμένα σπίτια, οι απλήρωτοι λογαριασμοί ,το ξεσπίτωμα των φτωχών ανθρώπων και η σαπίλα των “κιβωτών του τρόμου”.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ!
Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Με οργάνωση, συλλογική δράση και δυνάμωμα της αλληλεγγύης “ αφοπλίζουμε” τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους. Ο φόβος που θέλουν να σπείρουν θα γίνει ορμητικό ποτάμι οργής που θα παρασύρει κι αυτούς και τη σαπίλα τους.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός