<<Προς όλα τα email των συναδέλφων>>9-12-2022

<<Προς όλα τα email των συναδέλφων>>

Η εταιρεία και ο νέος ιδιοκτήτης, το υπερταμείο, με απύθμενο θράσος ζητάνε την «γνώμη» των εργαζομένων για το εργασιακό περιβάλλον! Μάλλον δεν βλέπουν το συνεχώς μειούμενο συγκοινωνιακό έργο, τις άθλιες και πανάρχαιες εγκαταστάσεις, τα άθλια ωράρια, τους μισθούς πείνας, τους 800 και πλέον κατεβασμένους οδηγούς λόγω ασθένειας και τα αμέτρητα προβλήματα.

Μάλλον θεωρούν ότι απευθύνονται σε άσχετους. Εμείς που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δώσει τις ζωές μας, που μετράμε δεκάδες σακατεμένους εν ενεργεία συναδέλφους έχουμε μόνο μια απάντηση προς όλους αυτούς τους «ψυχοπονιάρηδες» για την συγκεκριμένη εταιρεία και θα την πάρουν στις 18-19 Γενάρη:

Ισχυρή ΔΑΣ ισχυρά συνδικάτα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην απαντήσουν σε κανένα email της εταιρείας. Άλλωστε το διάτρητο της διαδικασίας το παραδέχονται και οι ίδιοι μια και λένε για ανώνυμη διαδικασία που χρησιμοποιείται διεθνώς, μέσω των προσωπικών μας email ! Δηλαδή δουλευόμαστε κανονικά, όταν και οι πέτρες γνωρίζουν ότι το δήθεν απόρρητο της επικοινωνίας έχει πάει περίπατο με βάση και την τελευταία πράξη που είναι σε εξέλιξη στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Όλοι στην μάχη για ισχυρά-ζωντανά συνδικάτα με μαζικές συλλογικές διαδικασίες.
Όλοι στην γενική συνέλευση του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ στις 20/12 .
Εκεί θα δώσουμε την πρώτη απάντηση.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός