ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ



 

 

ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Η πολιτική και της σημερινής κυβέρνησης, όπως και όλων των προηγούμενων, που  αντιμετωπίζουν τη γη ως εμπόρευμα από τη μια πλευρά και από την άλλη αφήνουν τις αρμόδιες υπηρεσίες πρόληψης και πυρόσβεσης χωρίς προσωπικό και μέσα έχει ως αποτέλεσμα να καίγεται για μια ακόμα φορά ανεξέλεγκτα η χώρα απ’ άκρη σ’ άκρη. Το ίδιο συμβαίνει για πολλοστή φορά και στην Αττική. Στην περιοχή, μάλιστα, που μαίνεται η φωτιά με εγκληματικές ευθύνες κυβέρνησης, περιφέρειας και δήμων, υπάρχουν κοντά εγκαταστάσεις της Ο.ΣΥ., όπως το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων.

  Η Δ.Α.Σ. – Ο.Α.Σ.Α. απαιτεί από τη διοίκηση της Ο.ΣΥ. να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας και της ζωής των εργαζομένων και των επιβατών αλλά και όλα τα προληπτικά μέτρα προστασίας των εγκαταστάσεων. Να μην υπάρξει εγκλωβισμός εργαζομένων ή επιβατών. Να απομακρυνθούν με ασφάλεια και έγκαιρα όλοι οι εργαζόμενοι της Ο.ΣΥ. που εργάζονται στις πυρόπληκτες περιοχές και στο αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων. 

 

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΖΩΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ.

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ.

 

 

 

 

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός