Για την «Βόλτα με τα παλιά τρόλεϋ»



29-4-2024

Συνάδελφοι,σσες χθες 28/04/2024 στο Α/Σ Τρόλεϋ Πειραιά έλαβε χώρα η καθιερωμένη επετειακή γιορτή «Βόλτα με τα παλιά τρόλεϋ » την οποία οι ίδιοι οι οργανωτές της, τα σωματεία μας, μετέτρεψαν σε άθλια φιέστα- κάλεσμα για ψήφο στις επερχόμενες ευρωεκλογές για το κυβερνών κόμμα της ΝΔ.

Αξιοποιούν τους συσχετισμούς στα σωματεία και μετατρέπουν τις εγκαταστάσεις, την δουλειά των εργαζομένων, την πείρα, τον κόπο και το μεράκι σε οργανωμένες φιέστες για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ.

Τέτοιο είναι το θράσος τους, να μπαίνουν εκεί που ρημάζουν και να ζητάνε και στήριξη. Στήριξη γιατί;

Για να βαθύνουν κι άλλο την ιδιωτικοποίηση; Για να τσακίσουν κι άλλο τους μισθούς; Για να αυξήσουν κι άλλο τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης; Ή για να μπλέξουν ακόμα πιο βαθιά την χώρα στην φωτιά του πολέμου;
Μάθαμε ότι δεν βρήκαν κοινό να απευθυνθούν παρά ελάχιστων ομοϊδεατών.

Σύντομα να λάβουν και το λογαριασμό με την ψήφο στις 09 του Ιουνίου.
Όσο για τους εκλεγμένους μας, που από τις εισφορές μας χρηματοδοτούν φιέστες πρώτη απάντηση θα δοθεί την Τετάρτη 1η Μάη.

Κόντρα στην υπονομευτική τους στάση, να μην κινηθεί κανένα βαγόνι.

Όλοι στην απεργία της 1η Μάη.
Όλοι στο Σύνταγμα στις 11:00 π.μ.

ΥΓ. Καλούμε τα προεδρεία των σωματείων του χώρου να ορίσουν, αμέσως μετά τις αργίες του Πάσχα, γενική συνέλευση με θέμα την ΣΣΕ. Όλοι στον αγώνα, παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός