ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Λ/Φ ΓΡΑΜΜΗ 036



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1

Επανερχόμαστε στο σοβαρό πρόβλημα που αφορά τη γραμμή 036 και τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί του α/μ με τη δυσκολία της συγκεκριμένης διαδρομής λόγω ολισθηρότητας του δρόμου και αδυναμίας των λεωφορείων που διαθέτει το α/μ να ανταποκριθούν στις συγκεκριμένες συνθήκες. Έχουμε ζητήσει επανειλημμένα να δοθεί η γραμμή σε άλλο α/μ που διαθέτει άλλο τύπο λ/φ (π.χ. βοτανικός που τη δουλεύει και τις καθημερινές),αλλά οι αρμόδιοι κωφεύουν. Στις 31/1/2014 είχαμε καταθέσει και έγγραφο αλλά δεν έγινε τίποτα. (Δείτε παρακάτω το συγκεκριμένο έγγραφο) Κανένας συνάδελφος να μην δουλεύει στη γραμμή όταν βρέχει. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΘΟΥΣΑΣ        13/3/2016

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1

Προς:                Αμαξοστάσιο Ανθούσας                                 Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ

Κοινοποίηση: Εποπτείο Ακαδημίας                                       ΑΡ. ΠΡΩΤ. Α93

                                                                                                           ΗΜΕΡ. 31/01/14

Θέμα  1ον

Παρακαλούμε να προβείτε σε άμεσες ενέργειες για την επίλυση του ζητήματος που αφορά στο σοβαρό για τους εργαζόμενους πρόβλημα  της έλλειψης τουαλέτας στην αφετηρία της γραμμής 653 τοπικής Ψυχικού.

Είναι απαράδεκτο οι εργαζόμενοι να μην έχουν ανεμπόδιστη πρόσβαση σε τουαλέτα με συνέπεια την επιβάρυνση  της υγείας τους.

Αν στην υπάρχουσα θέση της αφετηρίας δεν μπορεί να τοποθετηθεί τουαλέτα παρακαλούμε εξετάστε το ενδεχόμενο μεταφοράς της αφετηρίας σε σημείο που να υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Για περισσότερες  πληροφορίες διευκρινίσεις προτάσεις για λύση του προβλήματος επικοινωνήστε με τα μέλη της επιτροπής Κατσιγιάννη Θεόδωρο 8708  και Αυγερίδη Γιάννη 0845

 

Θέμα  2ον  

Ζητούμε την άμεση αλλαγή της επάνδρωσης σε λεωφορεία της γραμμής 036 σταθ. Κατεχάκη-Κυψέλη τα Σαββατοκύριακα προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα λόγο της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και της ακαταλληλότητας του τύπου των λεωφορείων που διαθέτει το Α/Σ της Ανθούσας να ανταποκριθούν  στις συγκεκριμένες συνθήκες της διαδρομής. Προκύπτει σοβαρό ζήτημα στην ασφάλεια επιβατών, πεζών και εργαζομένων. 

 

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ  Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ                             ΓΕΝΑΡΗΣ  2014

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός