ΕΕΔΥΕ – ΕΕΔΔΑ: Εκδήλωση αλληλεγγύης για τον παλαιστινιακό λαό (VIDEO – ΦΩΤΟ)



Εκδήλωση αλληλεγγύης για το λαό της Παλαιστίνης διοργάνωσαν η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) και η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) το απόγευμα της Τρίτης 31 Μάη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους 68χρονους αγώνες του παλαιστινιακού λαού ενάντια στην ισραηλινή κατοχή και τον επεκτατισμό. Για μια πατρίδα ελεύθερη, ανεξάρτητη, κυρίαρχη, στα σύνορα της 4ης του Ιούνη του ’67, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Μίλησαν ο Ηρακλής Τσαβδαρίδης, εκτελεστικός γραμματέας του ΠΣΕ και μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ(δείτε εδώ βίντεο), η Ευγενία Παπαμακαρίου, γενική γραμματέας της ΕΕΔΔΑ (δείτε εδώ βίντεο), ο Marwan Emile Toybassi, πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής (δείτε εδώ βίντεο), ο Henry Lowendorf, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ειρήνης των ΗΠΑ (δείτε εδώ βίντεο) και ο Aqel Taqaz, συντονιστής της Παλαιστινιακής Επιτροπής Ειρήνης και Αλληλεγγύης (δείτε εδώ βίντεο).  

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός