Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Το ΠΑΜΕ στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Δημόσιο ΠορτογαλίαςΑντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συμμετείχε στο 11ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Δημόσιο Πορτογαλίας (FNSTFPS) που πραγματοποιήθηκε στις 2-3 Ιούνη στη Λισαβόνα. Από τη συζήτηση στο Συνέδριο αναδείχθηκε σημαντική πείρα για την επίθεση της ΕΕ ενάντια στους εργαζόμενους, είτε είναι στην Πορτογαλία, είτε στην Ελλάδα.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ ευχαρίστησε για τη στήριξη και αλληλεγγύη που αναπτύσσουν τα συνδικάτα της Πορτογαλίας στους αγώνες του ΠΑΜΕ, ενώ μετέφερε και την πείρα από τους αγώνες του τελευταίου διαστήματος ενάντια στα αντεργατικά μέτρα που προωθούνται στην Ελλάδα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ομοσπονδία Δημοσίου της Πορτογαλίας ταυτόχρονα φιλοξένησε και τη Συνεδρίαση της Γραμματείας της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Οργάνωσης Δημοσίου της ΠΣΟ, για την προετοιμασία του 17ου Παγκόσμιου Συνδικαλιστικού Συνεδρίου που θα γίνει στις 5-8 Οκτώβρη στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής. 

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 462019Συνολικές αναγνώσεις:
  • 31Αναγνώσεις σήμερα:
  • 243756Συνολικοί επισκέπτες:
  • 29Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ