4η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ: Επίσκεψη των Διεθνών Αντιπροσωπειών στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής



Διεθνείς αντιπροσωπείες που συμμετέχουν στην 4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ, επισκέφτηκαν το μεσημέρι το Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, της Ένωσης Αραβικών Συνδικάτων και του ΠΑΜΕ κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο της ΠΣΟ που βρίσκεται μέσα στο χώρο του Σκοπευτηρίου, ενώ και οι υπόλοιποι επισκέπτες από οργανώσεις όλων των ηπείρων κατέθεσαν λουλούδια και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Στον «ιερό» αυτό χώρο, τους καλωσόρισε ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, εξηγώντας τους αγώνες που έχει δώσει η πόλη αυτή στο διάστημα της ναζιστικής κατοχής, με μπροστάρη και οργανωτή το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, ενώ μίλησε και ο ΓΓ της ΠΣΟ, Γιώργος Μαυρίκος, επισημαίνοντας ότι είναι σημαντικό να φτιάχνονται τέτοια μνημεία και σε άλλες χώρες, γιατί η ιστορία των λαϊκών αγώνων είναι μάθημα για το παρόν και το μέλλον.

 http://www.902.gr

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός