ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ – ΙΝΤΕΡΝΕΤ: Χαράτσι 5% στους λογαριασμούς από 1η Γενάρη



Πρόσθετο χαράτσι, το τέλος συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας, ύψους 5%, θα περιλαμβάνουν οι λογαριασμοί για σταθερό τηλέφωνο και ίντερνετ που θα εκδοθούν από την 1 Γενάρη του 2017.

Ήδη ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλής εξέδωσε τη σχετική εγκύκλιο που καθορίζει τη διαδικασία επιβολής και απόδοσης του νέου τέλους συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας για την εφαρμογή του σχετικού νόμου που ψήφισε η κυβέρνηση εντός του 2016.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, σε λογαριασμούς που εκδίδονται από την 1η Γενάρη 2017 και μετά επιβάλλεται αναλογικό τέλος στη σταθερή τηλεφωνία υπέρ του Δημοσίου, το οποίο βαρύνει τους συνδρομητές των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας.

Το τέλος αυτό επιβάλλεται επί κάθε μηνιαίου λογαριασμού κάθε σύνδεσης σταθερής τηλεφωνίας με πρόσβαση σε υπηρεσίες φωνής ή/και ευρυζωνικής πρόσβασης (internet) και υπολογίζεται ως ποσοστό επί του συνολικού μηνιαίου λογαριασμού, περιλαμβανομένου και του παγίου τέλους που εισπράττεται υπέρ της επιχείρησης, προ του φόρου προστιθέμενης αξίας. Εάν ο λογαριασμός εκδίδεται για περισσότερους μήνες, επιβάλλονται τόσα τέλη όσα και οι μήνες.

http://www.902.gr

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός