ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ: Όλες τις έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου κατέκτησαν οι ταξικές δυνάμεις



Από παλιότερη κινητοποίηση του Εργατικού ΚέντρουΤο 96% των ψήφων έλαβε το ψηφοδέλτιο της Ταξικής Ενότητας Εργαζομένων που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Εργατικό Κέντρο Άρτας που έγιναν στο πλαίσιο του 32ου Συνεδρίου και πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 19 Φλεβάρη. Οι ταξικές δυνάμεις συγκέντρωσαν και τις 11 έδρες του ΔΣ από τις οκτώ που είχαν.

«Το αποτέλεσμα αυτό ανεβάζει ακόμα πιο πάνω και τον πήχη των απαιτήσεων» τονίζει η παράταξη.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Τα αποτελέσματα των εκλογών στο 32ο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Άρτας έδωσαν απάντηση στο βασικό ερώτημα για το τι κίνημα χρειάζεται σήμερα, στερεώνοντας ακόμα πιο καλά τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα, προσπερνώντας και εξουδετερώνοντας εμπόδια που ορθώθηκαν, μέσα από μία αδιάλλακτη πορεία αναμέτρησης με την εργοδοσία και τα κόμματά της, με τον εργοδοτικό συνδικαλισμό. Άνοιξε νέους δρόμους συσπείρωσης δυνάμεων με ταξικό προσανατολισμό.

Η ομόφωνη έγκριση του απολογισμού δράσης της προηγούμενης Διοίκησης που είναι στήριγμα του ΠΑΜΕ, επιβεβαιώθηκε αυτή τη φορά και στην εκλογική διαδικασία με σχεδόν απόλυτη ομοφωνία για την συνέχιση της πάλης.

Έτσι, στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης το Σάββατο 19-02-2017 το ψηφοδέλτιο των δυνάμεων που είναι στήριγμα του ΠΑΜΕ (“Ταξική ενότητα εργαζομένων”), συγκέντρωσε όλες τις έδρες του Δ.Σ. ( δηλαδή 11 στις 11) από 8 που είχε στην προηγούμενη διοίκηση με ποσοστό 96% έναντι 4% που πήρε ο επόμενος συνδυασμός.

Το αποτέλεσμα αυτό ανεβάζει ακόμα πιο πάνω και τον πήχη των απαιτήσεων για την ανάγκη ακόμα καλύτερου οργανωμένου κινήματος, με προσανατολισμό απέναντι στην εργοδοσία, τους νόμους και το κράτος της, που να στηρίζεται πιο αποφασιστικά και να αναπτύσσει την κοινωνική συμμαχία. Η μέχρι τώρα πορεία του Εργατικού Κέντρου Άρτας, επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά ότι μπορούμε.

Πρώτος σταθμός του επόμενου διαστήματος θα είναι το συλλαλητήριο της Πέμπτης 23 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Κιλκίς, ενάντια στα νέα μέτρα που προωθούνται».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός