ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1 logo

1η ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2017

ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ!

1Η Μάη 1886: Οι καπιταλιστές αιματοκύλισαν τη διαδήλωση των εργατών στο Σικάγο που διεκδικούσαν ανθρώπινα ωράρια και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, που διεκδικούσαν το δικαίωμα στη ζωή.

Δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά και σίγουρα δεν ήταν ούτε η τελευταία.

131 χρόνια αργότερα 1η Μάη 2017: Οι σημερινοί καπιταλιστές, ιδιοκτήτες μονοπωλιακών επιχειρήσεων και  οι κυβερνήσεις τους συγκρούονται μεταξύ τους για τα αντικρουόμενα συμφέροντα τους και το ξαναμοίρασμα των αγορών, στέλνοντας τους λαούς να γίνουν «κιμάς» στις πολεμικές τους μηχανές και δημιουργώντας εκατομμύρια πρόσφυγες. Την ίδια στιγμή βαθαίνουν την εκμετάλλευση της εργατικής τάξης σε όλο τον κόσμο.

Συνάδελφοι, -σσες οι μόνοι που μπορούν να βάλουν φρένο στα βάρβαρα σχέδια τους είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι με την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, με την οργάνωση του αγώνα ταξικά, αποφασιστικά και ενωτικά, με τη συσπείρωση τους στο ΠΑΜΕ.

Χρέος μας απέναντι στους νεκρούς ήρωες της τάξης μας αλλά και απέναντι στους εαυτούς μας και τα παιδιά μας είναι η παρουσία μας όλων μας στην ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 10:00

Ζήτω η παγκόσμια εργατιά!

Ζήτω η εργατική Πρωτομαγιά!

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΜΕ Α/Σ ΠΕΙΡΑΙΑ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός