ΠΑΜΕ: Συμβολικός αποκλεισμός του υπ. Οικονομικών στο Σύνταγμα (VIDEO – ΦΩΤΟ)



https://www.youtube.com/watch?v=qKbgbeecqJ8

Συμβολικό αποκλεισμό στο υπουργείο Οικονομικών, στο Σύνταγμα, πραγματοποίησαν από τα ξημερώματα της Πέμπτης εργαζόμενοι  από   δεκάδες   σωματεία   του   Ιδιωτικού   και   του Δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ ανέβασαν ένα γιγαντοπανό στην πρόσοψη του υπ. Οικονομικών στην πλ. Συντάγματος με το σύνθημα: «Εμπρός λαέ ξεσηκωμός ενάντια στη νέα ληστεία και την κοροϊδία κυβέρνησης – κεφαλαίου – ΕΕ – Όλοι στη γενική απεργία 17 Μάη, 10 π.μ., πλατεία Εθνικής Αντίστασης».

Λίγο πριν τις 10 π.μ. στο υπουργείο Οικονομικών κατέφθασε το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής στο πλαίσιο της πανελλαδικής στάσης εργασίας των εργαζομένων στους ΟΤΑ που διεκδικούν δίχρονη προσχολική υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή δημόσια και δωρεάν για όλα τα παιδιά. Με πορεία από την Κλαυθμώνος κατέφθασε και η Ομοσπονδία και Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ. (Δείτε βίντεο ΕΔΩ)

Κάλεσμα όλες τις επόμενες μέρες να μη μείνει χώρος εργασίας χωρίς να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι και να δοθεί η μάχη για την επιτυχία της απεργίας και την κλιμάκωση του αγώνα το επόμενο διάστημα απηύθυνε στο τέλος της κινητοποίησης ο Νίκος Παπαγεωργίου μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ και πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων σε Ξενοδοχεία – Επισιτισμό – Τουρισμό ν. Αττικής.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, αναφέρει:

«Κανένας συμβιβασμός με τη νέα συμφωνία – ληστεία, το 4ο μνημόνιο!

Να μην περάσει η νέα επέλαση στις ζωές μας!

Το νέο πακέτο μέτρων αποτελεί το 4ο μνημόνιο που φορτώνεται στις πλάτες της εργατικής-λαϊκής οικογένειας. Περιλαμβάνει νέα προνόμια για τους επιχειρηματικούς ομίλους, νέα βάσανα για τους εργαζόμενους. Τα νέα μέτρα ρίχνουν λάδι στη φωτιά που κατακαίει τα δικαιώματά μας, τις ζωές μας. Έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα, διαμορφώνουν μόνιμες ανατροπές για τις επόμενες γενιές.

Φτάνει πια με τα ψέματα και τις απάτες τους!

Όλοι και όλες στη γενική απεργία στις 17 Μάη, στις 10 πμ, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης!». 

ΠΗΓΗ:902

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός