ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΫ: Σε καλούμε την Τρίτη να διαμαρτυρηθούμε για την κατάσταση στην Ο.ΣΥ



 

Original2 logo                      ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΫ          11-7-2017

Η κατάσταση στην εταιρεία είναι ανησυχητική και δεν υπάρχουν περιθώρια πια να παρακολουθούμε την διάλυσή και την πάρα πέρα απαξίωση της.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, από τα πιο απλά ως τα πιο σύνθετα.Η καθημερινότητα, τα εργασιακά μας δικαιώματα, τα ανταλλακτικά και ο στόλος, οι συνθήκες εργασίας, η υγιεινή και η ασφάλεια, η ΣΣΕ είναι συνδεδεμένα με την χρηματοδότηση της εταιρείας.

Η μείωση της χρηματοδότησης είναι πολιτική επιλογή των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και τώρα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως πολιτική επιλογή είναι να χρηματοδοτούνται αφειδώς εργολάβοι και επιχειρηματίες στον χώρο των αστικών συγκοινωνιών.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ και ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ συζητώντας στα τέρματα εκφράζουμε την αγωνία μας για το μέλλον της δουλειάς μας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ και ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ η καθημερινότητά μας θυμίζει δουλειά σε γαλέρα πια…

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ και  ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ τα οχήματα που έχουν απομείνει στην κυκλοφορία αδυνατούν να επιτελέσουν συγκοινωνιακο έργο, με τον κίνδυνο για την ασφάλεια εργαζομένων και επιβατών να παραμονεύει.

Οι ανατροπές που έγιναν στη ζωή σου δεν πρέπει να σε κρατούν σιωπηλό-η κι απογοητευμένο-η. Ο θυμός και η οργή να γίνει οργάνωση και δράση, να εκφραστεί η διαφωνία με κάθε τρόπο, να ακουστεί η διαμαρτυρία σου.

Ενδεχομένως να νιώθεις ότι υπάρχουν διαφορές, είτε πολιτικές , είτε συνδικαλιστικές, ωστόσο έχουμε μπροστά μας μια πραγματικότητα που τα στοιχεία είναι αντικειμενικά και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση.

Σε καλούμε λοιπόν την Τρίτη 11/7/2017 στις 10.00 το πρωί στα κεντρικά της Ο.ΣΥ να διαμαρτυρηθούμε για όσα βιώνουμε.

Σε καλούμε να φωνάξουμε μαζί για τη ζωή και το ψωμί μας.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ 10:00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ Ο.ΣΥ ΣΤΟΝ ΡΕΝΤΗ.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός