Το ΠΑΜΕ για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο της κυβέρνησης



Logo PAME2ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ

  Για ακόμη μια φορά το ταξικό κίνημα βρίσκεται στο στόχαστρο της κυβέρνησης και των δυνάμεων καταστολής.

Με μια απαράδεκτη ενέργεια και στα πλαίσια της πολιτικής της κυβέρνησης ο Υπαστυνόμος Β’ Περιστερίδης Χρήστος ζητάει απ΄ τον ανακριτικό υπάλληλο του αστυνομικού τμήματος Ν. Ιωνίας να βρεθεί ο «ένοχος» που τόλμησε να αναρτήσει πανό στην Λ. Ηρακλείου που προπαγάνδιζε την απεργία της Πρωτομαγιάς του 2017 και καλεί τον υπεύθυνο του ΠΑΜΕ να απολογηθεί, για αφισορύπανση.

Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

Τα αντεργατικά – αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών κλπ πάνε χέρι – χέρι με την καταστολή. Δεν πρόκειται όμως να κάνουμε πίσω. Θα οργανώνουμε την πάλη μας κατά της αντιλαϊκής πολιτικής, αξιοποιώντας όλες τις μορφές με όρους συλλογικούς και μαζικούς.

Η δύναμη της οργάνωσης, του αγώνα κατά της αντιλαϊκής πολιτικής, κατά της εργοδοτικής τρομοκρατίας και της κρατικής καταστολής μπορεί να βάλει εμπόδια στο κεφάλαιο, την κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.  Το ΠΑΜΕ με τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα θα συνεχίσουν να προβάλλουν, να προπαγανδίζουν και να οργανώνουν τον αγώνα της εργατικής τάξης.

Με μεγαλύτερο πείσμα και μαχητικότητα να δώσουμε τη μάχη για την επιτυχία των συλλαλητηρίων στις 9 Νοέμβρη σε όλες τις πόλεις. Στην Αθήνα στο Σύνταγμα στις 6.30 το απόγευμα.

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός