ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Παραστάσεις διαμαρτυρίας στα Ειρηνοδικεία κατά των πλειστηριασμών



Logo PAME2Παραστάσεις διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών σπιτιών λαϊκών οικογενειών οργάνωσε και σήμερα η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ, στα Ειρηνοδικεία Αθήνας και Πειραιά, καλώντας κάθε συνδικάτο σε δυνάμωμα του αγώνα και της αλληλεγγύης σε όλες τις φτωχογειτονιές της Αττικής.

Με πανό, τρικάκια και συνθήματα έξω από το Ειρηνοδικείο της Αθήνας οι εργαζόμενοι απηύθυναν κάλεσμα οργάνωσης και αγώνα. Από την κινητοποίηση καταδίκασαν την τροπολογία της κυβέρνησης και διαμήνυσαν πως η καταστολή δεν πρόκειται να βάλει φρένο στις κινητοποιήσεις.

Ας σημειωθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν και σήμερα χρήση χημικών ενάντια σε συγκεντρωμένους για να τους εμποδίσει να προσεγγίσουν το κτίριο.

Υπενθυμίζεται ότι η Γραμματεία Αττικής έχει συγκροτήσει Επιτροπή για τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς όπου κάθε σωματείο, εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος μπορεί να απευθυνθεί για την παροχή συμβουλών που είναι απαραίτητες, κυρίως όμως για την οργάνωση της πάλης και το συντονισμό. Εκπρόσωποι της Επιτροπής βρίσκονται κάθε Δευτέρα (6 μ.μ. – 8 μ.μ.) στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Αγ. Φιλοθέης 5β). Τηλέφωνα καθημερινής επικοινωνίας: 2103833786, 6974010107, 6939172374, 6947445479 και 6972220265.

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός