Ποιός Κάνει Τον Κινέζο; ( ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΑΚΕ Ανθούσας)



 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1 logoΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ   Τρίτη 13 Μάρτη

Επανερχόμαστε στην καταγγελία που κάναμε στις 7/3/18 αφού η απάντηση από την επιτροπή της ΔΑΚΕ Ανθούσας μόνο απάντηση στη συγκεκριμένη καταγγελία δεν είναι.

  1. Η καταγγελία της επιτροπής αγώνα του ΠΑΜΕ στην ανθούσα αναφέρεται σε συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά γι΄αυτό κάνετε τον ‘’ κινέζο’’.

  2. Το δρόμο για την τροποποίηση της ΛΓ 324 την άνοιξε ο βουλευτής σας ο κ. Βασίλης Οικονόμου (καθαρά για ιδιοτελείς λόγους και όχι γιατί ενδιαφέρεται για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών) με ερώτηση στη βουλή. (βουλή των Ελλήνων. Αρ. πρωτ. 1481 στις 24/11/17, προς τον υπουργό μεταφορών). Ερώτηση : « Με ποια λογική προβήκατε στην κατάργηση της διέλευσης του αστικού λεωφορείου 301 από την περιοχή πηγάδια στην ανθούσα;» Στην ομιλία του ο βουλευτής σας έκανε λόγο για τη ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΦ 324 ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ. Αν θυμάστε ήταν τότε που τον περιφέρατε σαν τον «επιτάφιο» στο ΑΣ για να δει το έργο των κυβερνήσεων που συμμετείχε, και όταν ήρθε στην καντίνα του ΑΣ πηρέ το μάθημα του από τη ΔΑΣ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον της συγκοινωνίας και απάντησε ότι δεν έχει σημασία, αν η συγκοινωνία θα είναι δημόσια ή ΙΔΙΩΤΙΚΗ. Και έρχεστε τώρα στις εκλογές με αφίσες και διακηρύξεις και μιλάτε για «δημόσια» συγκοινωνία. Ποιος λέει αλήθεια (ο βουλευτής) και ποιος ψέματα (Η ΔΑΚΕ); Και στη «φιέστα» όπως λέτε ήταν όλοι οι συνδικαλιστές του αμαξοστάσιου (Κιούσης,Καλιακμάνης, Τόλιας) εκτός απο τον «δικό σας», γιατί άραγε; Και τολμάτε προεκλογικά να μιλάτε για επέκταση της συγκοινωνίας σε όλη την αττική.

  3. Όσο για το ποιους εξυπηρετούμε είναι αποδεδειγμένο. Εξυπηρετούμε οτιδήποτε έχει σχέση με λαϊκές ανάγκες όπως η συγκοινωνία, γιατί το έργο μας ως οδηγοί είναι η μετακίνηση όλου του πληθυσμού. Αυτοί που μας εκλέγουν τόσα χρόνια και θα το κάνουν και τώρα το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, άλλωστε γι’ αυτό μας εκλέγουν (ως ΔΑΣ) και όχι για μια αλλαγή βάρδιας.

  4. Προκύπτουν μερικά ερωτηματικά όπως:

α) στη συγκεκριμένη διαδρομή περνάει άλλο βαρύ όχημα (φορτηγό, σκουπιδιάρα, σχολικό) που οι οδηγοί τους αρνούνται να πάνε;

Β) γιατί τόσο μένος από πλευρά σας για τη συγκεκριμένη διαδρομή, μήπως αυτό έχει σχέση με τα «συντροφικά μαχαιρώματα» των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ;

γ) γιατί αναγκάστηκε το συνδικάτο με πρωτοβουλία της ΔΑΣ να βγάλει απόφαση στις 23/2/18 για την προστασία των οδηγών και την κατάργηση της διαχωριστικής γραμμής, ενώ η κατάργηση είχε πραγματοποιηθεί από τις 13/2/18 με βάση το έγγραφο (δείτε το αποδεικτικό) του Δήμου; Μήπως γιατί ο Στάθης Παναγιώτης υπεξαίρεσε ένα έγγραφο που κοινοποιήθηκε στο συνδικάτο; Γιατί αυτό στάλθηκε υπόψιν Στάθη και όχι όπως έπρεπε απευθείας στο συνδικάτο; Ποιος έχει «βύσμα» στο Δήμο; 001

δ) μπορεί ο οποιοσδήποτε να μπαίνει στη γραμματεία του προέδρου χωρίς καν να είναι μέλος του Δ Σ του συνδικάτου;

ε) ο γραμματέας του συνδικάτου και γραμματέας της ΔΑΚΕ γνώριζε για το έγγραφο και καλύπτει το’’ δικό’’ του ή δεν γνώριζε και εκτέθηκε και αυτός και το συνδικάτο στα μάτια όλων (ΔΗΜΟΥ, ΟΣΥ, ΟΑΣΑ) στιγματίζοντας το ίδιο το συνδικάτο ως αφερέγγυο; (περιμένουμε απάντηση και από το Σιορίκη). Τέλος. Γνωρίζουμε το βίο και την πολιτεία του Στάθη. Αφού έκανε κάτι τέτοιο στο συνδικάτο φανταστείτε τι άλλο είναι ικανός να κάνει για την συνδικαλιστική του επιβίωση. Και επειδή ρωτάτε που ήμασταν σας λεμέ. Αυτές τις μέρες ψάχναμε για τοχαμένο έγγραφο. Όσο για την υπόλοιπη τριετία και όχι μόνο είμασταν στους δρόμους με το ταξικό κίνημα. Είμασταν στο υπουργείο για τα προβλήματα της συγκοινωνίας και για ΣΣΕ. Είμασταν σε παραστάσεις διαμαρτυρίας στη ΟΣΥ και καθημερινά παρεμβαίναμε στη διεύθυνση του Α/Σ για να βελτιώσουμε ότι μπορούσαμε αντιμετωπίζοντας τη «Λερναία Ύδρα» των δικών σας διαχρονικών ευθυνών. Παλεύαμε και παλεύουμε όλους τους αντιλαϊκούς νομούς που ψήφισε το κόμμα σας, ή ΝΔ και στηρίζει η παράταξη σας, η ΔΑΚΕ που τσακίζουν όλο το λαό. Μας λέτε ότι στο 324 κουβαλάμε γριές και ‘’ζώα’’ όπως αποκαλείται τους επιβάτες. Θα έπρεπε να ντρέπεστε γιατί θα μπορούσε να είναι οι μανάδες μας. Αλλά τέτοιοι χαρακτηρισμοί μόνο από τύπους που έχουν αρχηγό το Μητσοτάκη λέγονται ( δήλωσε ότι δεν μπορεί όλοι οι άνθρωποι να είναι ίσοι).

Υ.Γ στο 324 που υπήρχε λούφα όταν δεν πήγαινε στα πηγάδια, η επιτροπή της ΔΑΚΕ ακολουθούσε με θρησκευτική ευλάβεια την απόφαση του συνδικάτου. Στο 653 που υπάρχει και εκεί απόφαση του συνδικάτου δεν την εκτελείτε. Αλλά βεβαίως εκεί έχει ζόρια, ας πάνε άλλοι να βγάλουνε το φίδι από την τρύπα. Αυτό δείχνει και το ενδιαφέρον σας για την ασφάλεια και υγιεινή όλων αυτών που ζητάτε την ψήφο τους. Ας κρίνουν οι ίδιοι οι συνάδελφοι όταν βρεθούν στο παραβάν παρέα με τη συνείδησή τους.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 13/3/2018

 

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός