ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: Αποτελέσματα του διαγωνισμού για τη φιλοτέχνηση μακέτας σημαίας για την Παγκόσμια Μέρα Εθελοντή Αιμοδότη



Η 14η Ιούνη καθορίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών και το Διεθνή Οργανισμό Μετάγγισης Αίματος.

Την ημέρα αυτή τιμάται, σε όλες τις χώρες του κόσμου, ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης και ο αλτρουισμός που επιδεικνύει, προσφέροντας χωρίς ανταμοιβή λίγο από το χρόνο του και λίγο από το αίμα του.

Το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας διοργάνωσαν Πανελλήνιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό για τη φιλοτέχνηση μακέτας σημαίας για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, μεταξύ των καλλιτεχνών – μελών του ΕΕΤΕ.

Σύμφωνα με το Πρακτικό της Συνεδρίασης της Κριτικής Επιτροπής, που συνήλθε στις 25 Απρίλη 2018, η Επιτροπή αφού εξέτασε όλες τις προτάσεις κατέληξε στα ακόλουθα αποτελέσματα:

Α’ Βραβείο απονέμεται στη χαράκτρια Καταρίνα Βασίτσκοβα.

Α’ και Β’ έπαινος στο ζωγράφο Περικλή Δουραμάνη.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός