ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ Καταγγέλλουν τη νέα δολοφονική επίθεση του Ισραήλ ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό



Τη νέα δολοφονική επίθεση του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό καταγγέλλουν με ανακοινώσεις τους εργατικά και συνταξιουχικά Σωματεία. 

Εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον παλαιστινιακό λαό, που διεκδικεί νόμιμα και δίκαια το δικαίωμα να έχει τη δική του πατρίδα, το δικό του κράτος, ανεξάρτητο, κυρίαρχο, δίπλα στο Ισραήλ, στα όρια του 1967 και με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ.

Παράλληλα καταγγέλλουν τη στάση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που μέσω του υπουργείου Εξωτερικών αρνείται να καταδικάσει αυτή τη σφαγή, εξισώνοντας το θύτη με το θύμα, συμπλέοντας με την ΕΕ που αναγνωρίζει στο ισραηλινό κράτος το δικαίωμα στη χρήση βίας κατά των διαδηλωτών αρκεί να μην είναι δυσανάλογη.

Καλούν όλο το λαό σε επαγρύπνηση και αγώνα για να αποτρέψουν τις πολιτικές που οδηγούν τους λαούς στη σφαγή.

Την καταδίκη τους εκφράζουν η Ομοσπονδία Οικοδόμων, το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου, το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας, το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

Το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Βόρειας Ελλάδας, η ΠΕΜΕΝ, ο «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών – Ναυαγοσωστικών, η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Αργολίδας, ο Σύλλογος Εργαζομένων υπουργείου Γεωργίας Μακεδονίας – Θράκης, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης. 

Τα Σωματεία των Χανίων: Σύνδεσμος Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων, Συνδικάτο Εργαζομένων στα Τρόφιμα – Ποτά, Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, Σωματείο Επισιτισμού, η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη», η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης», το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Αττικής, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ανατολικής Αττικής «Ο Σωκράτης»

Το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Στοκχόλμης στη Σουηδία, το Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας, η Ροδιακή Επιτροπή Ειρήνης

www.902.gr

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός