ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ: Έμπρακτη συμπαράσταση στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής



Πηγή: Eurokinissi


Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου εκφράζει τη συμπαράστασή και την αλληλεγγύη του στους πυρόπληκτους σε όλες τις περιοχές της χώρας, καθώς και τα συλλυπητήρια του στους συγγενείς των ανθρώπων που βρήκαν τραγικό θάνατο από την πύρινη λαίλαπα.

Από την πρώτη στιγμή μέλη σωματείων του Εργατικού Κέντρου βρέθηκαν στα πύρινα μέτωπα για να βοηθήσουν στην κατάσβεσή τους, ενώ σε ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης, από τις πρωινές ώρες αύριο, στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, θα βρεθεί αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου και των Σωματείων για να βοηθήσουν όπου χρειαστεί.

«Οι πυρκαγιές σε όλη την επικράτεια οι οποίες καταστρέφουν δασικές και αγροτικές εκτάσεις αλλά και κατοικίες, αφαιρώντας την ζωή συνανθρώπων μας, αναδεικνύουν για άλλη μια φορά την έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας, την ανεπάρκεια των υποδομών δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης, καθώς και τις ελλείψεις σε μέσα και προσωπικό», επισημαίνει το ΕΚ Λαυρίου, προσθέτοντας πως οι πυρκαγιές φέρνουν στο προσκήνιο «τις τεράστιες και εγκληματικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά».

Επίσης, καλεί τους εργαζόμενους «να είναι σε επιφυλακή και να συνεισφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε να μην έχουμε άλλα θύματα, αλλά και για να διασφαλιστεί η περιουσία του λαού».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός