Ο ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΕΚΡΗΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ: Εδώ και τώρα η εργοδοσία της Cosco να υπογράψει ΣΣΕ με αυξήσεις και συγκροτημένα δικαιώματα (VIDEO)



Την ανάγκη να υπογραφεί ΣΣΕ με αυξήσεις και συγκροτημένα δικαιώματα τόνισε ο Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος της ΕΝΕΔΕΠ μιλώντας νωρίς το πρωί της Παρασκευής 7 Σεπτέμβρη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στην σημερινή απεργία των εργαζομένων στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως σημείωσε η εργοδοσία αντί να λύσει τα προβλήματα των εργαζομένων εμφάνισε ένα εργοδοτικό σωματείο για να κάμψει τον αγώνα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων. Παράλληλα ο πρόεδρος της ΕΝΕΔΕΠ κάλεσε την εργοδοσία να υπογράψει εδώ και τώρα ΣΣΕ με αυξήσεις και συγκροτημένα δικαιώματα.

Τέλος υπογράμμισε ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου, που έκρινε παράνομη την απεργία των εργαζομένων στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ της COSCO στον Πειραιά, είναι ένα γενικότερο χτύπημα στο απεργιακό δικαίωμα που αφορά το σύνολο της εργατικής τάξης.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός