ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ: ΟΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΒΑΘΗΣ ΣΤΙΣ 10:00



Οι προσυγκεντρώσεις των Ομοσπονδιών, των Σωματείων και των Λαϊκών Επιτροπών για την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 28 Νοέμβρη, στην Ομόνοια, στις 10.30π.μ. έχουν οριστεί όλες για τις 10.00π.μ. στα εξής σημεία:

Πλατεία Βάθης: Ομοσπονδίες, σωματεία, επιτροπές αγώνα από τους κλάδους σε Μέταλλο, Φάρμακο, Τύπο – Χαρτί, Χημική Βιομηχανία, Ενέργεια, Τρόφιμα – Ποτά, Κλωστοϋφαντουργία, Μεταφορές, Χρηματοπιστωτικό, Τηλεπικοινωνίες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Κάνιγγος: Ομοσπονδίες, σωματεία, επιτροπές αγώνα από τους κλάδους σε Κατασκευές, Εμπόριο, Λογιστές, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Επισιτισμός – Τουρισμός, Ιδιωτική Υγεία, Ιδιωτική Εκπαίδευση, Καλλιτέχνες. Τα κλαδικά σωματεία ΕΒΕ της Αττικής, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α’ Αθήνας. Σύλλογοι γυναικών της ΟΓΕ. Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Ανατολικών συνοικιών της Αθήνας, της Α΄ Αθήνας και του Γαλατσίου.

Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά): Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ.

Στην Οδό Αθηνάς, στο ύψος της Ομόνοιας: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς από το Νότιο Τομέα της Αττικής και οι κλαδικές Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Πλατεία Καραϊσκάκη: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Δυτικού Τομέα Αττικής και του Βόρειου Τομέα Αττικής.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός