ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΤ.ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ




Η εκπληκτική ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε σάρωσε την Τσέλσι μέσα στο Λονδίνο και πατώντας πάνω στα συντρίμμια της, πέρασε με το εμφατικό 3-1 στον τελικό του Champions League!

Οι «ροχιμπλάνκος» δε μάσησαν απ’ το γκολ του… δικού τους Τόρες (36’) και γυρίζοντας το παιχνίδι με τους Αντριάν (44’), Ντιέγκο Κόστα (60’, πεν.) και Αρντά (72’), έστειλαν μήνυμα στη Ρεάλ ότι έρχονται με φόρα πάνω της για την πρώτη κούπα ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΤΣΕΛΣΙ (Ζοσέ Μουρίνιο): Σβάρτσερ, Κόουλ (54’ Ετό), Κέιχιλ, Τέρι, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Ραμίρεζ, Αθπιλικουέτα, Γουίλιαν (77’ Σίρλε), Αζάρ, Τόρες (67’ Μπα)

Στον πάγκο έμειναν οι: Ιλάριο, Κάλας, Όσκαρ, Φαν Χίνκελ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Φιλίπε Λουίς, Γκοντίν, Μιράντα, Χουανφράν, Σουάρεθ, Τιάγκο, Κόκε, Αρντά (83’ Κριστιάν Ροντρίγκεθ), Αντριάν (66’ Ραούλ Γκαρθία), Ντιέγκο Κόστα (76’ λ.τ. Σόσα)

Στον πάγκο έμειναν οι: Αρανθούμπια, Άλντερβαϊρελντ, Ντιέγκο, Βίγια

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκολα Ριτσόλι (Ιταλία)
ΓΗΠΕΔΟ: «Στάμφορντ Μπριτζ»

Το έκανε να μοιάζει εύκολο και… όντως ήταν! Η Ρεάλ δεν καταλαβαίνει τίποτα στον δρόμο της προς το δέκατο και «σάρωσε» τη Μπάγερν στο Μόναχο επικρατώντας με σκορ 4-0.

Μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα ημιτελικά, η «βασίλισσα» εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την προίκα της από το πρώτο ματς (1-0) και με οδηγό τον Σέρχιο Ράμος, που πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο (16’, 20’).

Χαρακτήρα θριάμβου απέναντι στην «ταραχή» της άμυνας των Βαυαρών έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 34’. Μετά το «σοκ» του 2-0 οι Γερμανοί εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους για πρόκριση και πήγαν σε συντηριτικό τέμπο το ματς.

Ο Πορτογάλος όμως έκανε ακόμη μεγαλύτερο το σκορ κάνοντας το 4-0 στο 90’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ .
Τεράστιο πλήγμα για τη Ρεάλ η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Τσάμπι Αλόνσο. Ο έμπειρος Βάσκος θα απουσιάσει από τον τελικό της διοργάνωσης, o oποίος θα είναι ο 13ος των «μερένχες».

Οι συνθέσεις

Μπάγερν Μονάχου (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος, Μίλερ (72’ Πιζάρο), Ριμπερί (72’ Γκέτσε), Ρόμπεν, Μάντζουκιτς (46’ Μαρτίνεζ)

Στον πάγκο: Ρέντερ, Τσίνγκερλε, Χότζμπεργκ, Ραφίνια

Ρεάλ Μαδρίτης (Kάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Καρβαχάλ, Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία (84′ Καζεμίρο), Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (79′ Ίσκο)

Στον πάγκο: Ντιέγκο Λόπεζ, Βαράν, Ιγιαραμέντι, Μοράτα, Μαρτσέλο

Διαιτητής: Πρέδρο Προένσα (Πορτογαλία)

Γήπεδο: Αllianz Arena

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός