SUPER LEAGUE:Ποδόσφαιρο Πρεμιέρα στα πλέι οφ με δύο ισοπαλίες



Άνοιξε η αυλαία των πλέι οφ της Σουπερλίγκα, χωρίς όμως καμία από τις ομάδες να καταφέρει να πάρει προβάδισμα για την πρώτη θέση. Τόσο ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, όσο και ο Ατρόμητος με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, έμειναν στο 1-1. Ήταν προφανές πως και τα δυο ματς ήταν επηρεασμένα από τον τελικό του κυπέλλου το προηγούμενο Σάββατο.

Στο Περιστέρι ο κυπελλούχος Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε με απουσίες και κυρίως χωρίς τον Μπεργκ, που ο Αναστασίου κράτησε στον πάγκο για να ξεκουραστεί. Παρ’ όλα αυτά προηγήθηκε με τον Αμπέιντ. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Ναπολεόνι άλλαξε την εικόνα του Ατρόμηου, που ισοφάρισε με τον Ταυλαρίδη. Στα τελευταία λεπτά του ματς ο Παναθηναϊκός έπαιξε με δέκα, καθώς ο Λαγός έφυγε τραυματίας όταν είχαν κλείσει οι αλλαγές. Και ο Ατρόμητος έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη με τον Ναπολεόνι.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, «παγωμένος» από την ήττα στον τελικό και όσα ακολούθησαν, πάγωσε ακόμα περισσότερο όταν δέχθηκε γκολ με το …«καλησπέρα» από τον Μπαράλες. Στη συνέχεια πίεσε, έχασε ευκαιρίες, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με τον Στοχ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Παπαδόπουλος, Δημούτσος, Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία (74’ Μπάλλας), Καραμάνος, Μπρίτο (57’ Ναπολεόνι)

Στον πάγκο: Σηφάκης, Φωτάκης, Κιβρακίδης, Φάμπιο, Γεωργίου

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Κλωναρίδης, Αμπέντ (30’ Καρέλης), Ζέκα, Ατζαγκούν (54’ Μέντες), Νάνο, Σίλντενφελντ, Πέτριτς (65’ Μπεργκ)

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Δώνης

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκο, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Σκόνδρα, Λίνο (79’ Τζαβέλλας), Κάτσε, Νάτχο, Λούκας (56’ Κουλούρης), Μάρτενς (46’ Βούκιτς), Στοχ, Αθανασιάδη

Στον πάγκο: Γκσπούρνινγκ, Σπυρόπουλος, Ολίσε, Σαββίδης

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλη, Εντό (83’ Μουνάφο), Ουσέρο, Καράσκο (65’ Nαβάρο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (73’ Χουάνμα)

Στον πάγκο: Μπαντής, Ζησόπουλος, Βάλντο, Παπαχρήστος

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός