ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: Καταγγελία για την παντελή αποσιώπηση των δυναμικών συγκεντρώσεων στις 8 Μάρτη



Την παντελή αποσιώπηση από πλευράς ΜΜΕ της δυναμικής συγκέντρωσης που διοργάνωσε την Παρασκευή 8 Μάρτη 2019 στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, καταγγέλλει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ).

«Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καταγγέλλει την παντελή αποσιώπηση από πλευράς ΜΜΕ, με πρώτη την κρατική ΕΡΤ, της δυναμικής συγκέντρωσης που διοργάνωσε την Παρασκευή 8 Μάρτη 2019 στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Ούτε είδαν ούτε άκουσαν τις εκατοντάδες γυναίκες από δεκάδες Γυναικείους Συλλόγους της ΟΓΕ, εργατικά σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους που συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και κατέληξαν με πορεία στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στις πολιτικές της ΕΕ και των κυβερνήσεων που τσακίζουν τα δικαιώματα και τις ζωές τους, τιμώντας έτσι αγωνιστικά το πραγματικό περιεχόμενο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός