Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ Σωματεία και φορείς παρεμπόδισαν την παρουσία Χρυσαυγιτών στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου VIDEOΣωματεία και φορείς μαζί με κατοίκους του δήμου Φυλής παρεμπόδισαν την παρουσία και την κατάθεση στεφάνων από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων.

Με συνθήματα όπως: «Έξω τα σκουπίδια από τη Φυλή, μαζί με το ΧΥΤΑ και η Χρυσή Αυγή», απαίτησαν να αποχωρήσουν οι φασίστες από το χώρο. Τελικά, κάτω από την αποφασιστική στάση του κόσμου οι φασίστες δεν κατέθεσαν στεφάνι.

Σοβαρές ευθύνες για την παρουσία των χρυσαυγιτών έχει η δημοτική αρχή, που εκλέχτηκε με τη στήριξη της ΝΔ και η οποία τώρα στηρίζεται ουσιαστικά και από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στελέχη του συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια τους στις επικείμενες εκλογές.

Σοβαρές ευθύνες έχει και η κυβέρνηση για την επέμβαση των δυνάμεων της ΟΠΚΕ με χειροβομβίδες κρότου λάμψης ενάντια στο λαό και τη νεολαία της περιοχής. Μάλιστα η στάση της Αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα προκλητική, καθώς πριν την εκδήλωση και εντελώς αναίτια επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στοιχείων σε κόσμο που ήταν στην πλατεία.

Επιπλέον, πολίτες κατήγγειλαν ότι χρυσαυγίτες της περιοχής που ήταν ανάμεσα σε αυτούς που επιχείρησαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, αμέσως μετά, κυκλοφορούσαν στο κέντρο της πόλης με την προστασία της Αστυνομίας.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 757761Συνολικές αναγνώσεις:
  • 63Αναγνώσεις σήμερα:
  • 348388Συνολικοί επισκέπτες:
  • 50Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ