Ψήφισμα αλληλεγγύης της UIS στους εργαζόμενους στη «ΔΕΛΤΑ»



Από τη Σύνοδο

Από τη Σύνοδο


Την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους της γαλακτοβιομηχανίας «DELTA VIVARTIA» εκφράζει η Εκτελεστική Επιτροπή Τροφίμων Ποτών της UIS.

Στο ψήφισμά της σημειώνει:

«Αγαπητοί συνάδελφοι

Κατά τη συνεδρίαση της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (WFTU), στη σύνοδο της Εκτελεστικής Επιτροπής Τροφίμων Ποτών της UIS που έλαβε χώρα στο Παρίσι στις 5 και 6 Ιούνη, οι συνάδελφοι του ΠΑΜΕ μας ενημέρωσαν για την πάλη των εργαζομένων, του συνδικάτου τους και του ΠΑΜΕ ενάντια στην απόφαση της εργοδοσίας στη γαλακτοβιομηχανία «DELTA VIVARTIA» του γκρουπ της MIG να κλείσει το εργοστάσιο της Β. Ελλάδος στην περιοχή της Ημαθίας, καθώς και για τον αγώνα των εργαζομένων της «COCA COLA» στη Θεσσαλονίκη για την επαναλειτουργία του εργοστασίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή χαιρετίζει τους αγώνες σε αυτά τα δύο εργοστάσια, ενάντια στη στρατηγική των καπιταλιστών που επιβάλλει την ανεργία και τη μιζέρια στους μισθωτούς και στις οικογένειές τους.

Το σύνολο των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της UIS εκφράζει τους πιο θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς και την αδελφική τους αλληλεγγύη.

Η ΕΕ εύχεται επιτυχία στον δίκαιο αγώνα τους.

Δεχτείτε, αγαπητοί συνάδελφοι, τους αδελφικούς χαιρετισμούς μας».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός