Όλοι στον αγώνα για το Ασφαλιστικό – Δεν τζογάρουμε τις ζωές μας



«Με τον οργανωμένο – μαζικό αγώνα μας, τώρα να ακυρώσουμε την ολοκληρωτική επίθεση στην ασφάλισή μας, την υγειονομική περίθαλψη, τις συντάξεις, που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ με το «νέο Ασφαλιστικό», συμπληρώνοντας τους νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων», τονίζει το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας.

Σημειώνει πως «με το Συνδικάτο μας και μαζί με όλο τον εργαζόμενο λαό να διαμορφώσουμε πιο γερές βάσεις για την κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων, διεκδικώντας αυξήσεις σε μισθούς, σε συντάξεις, κοινωνικές παροχές, δημόσια και δωρεάν αναβαθμισμένη πρόσβαση σε φάρμακα και ιατρική περίθαλψη για τις οικογένειές μας, να μπορούμε να βγαίνουμε αξιοπρεπώς από τη δουλειά πριν σκεβρώσει το κορμί μας στις οικοδομές».

«Τώρα είναι ώρα γενικού ξεσηκωμού για την υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης!», τονίζει το Συνδικάτο, υπογραμμίζοντας: «Βγαίνουμε μπροστά αποφασιστικά για να μείνουν τα σχέδιά τους στα χαρτιά, να στρώσουμε το έδαφος για να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.

Να σημάνει συναγερμός στον κλάδο! Προετοιμαζόμαστε για απεργία όποτε έρθει ο νέος νόμος για το Ασφαλιστικό. Ήδη η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας και άλλες Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα έχουν πάρει απόφαση για απεργιακή απάντηση μπροστά στο έγκλημα που ετοιμάζουν».

Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός