ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ: Παρέμβαση στους εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ του νησιού (ΦΩΤΟ)



Από τις παρεμβάσεις σε σούπερ μάρκετ

Από τις παρεμβάσεις σε σούπερ μάρκετ


Παρέμβαση σε σούπερ μάρκετ του νησιού πραγματοποίησε την Κυριακή 22 Μάρτη ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων, συμπαραστεκόμενος έμπρακτα στο πλευρό των εργαζομένων, που όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, «στην κυριολεξία έχουν λιώσει μέσα στα καταστήματα!».

«Με δύο αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν έξω από αυτά», τονίζει ο Σύνδεσμος, «απαιτούμε εδώ και τώρα η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να πάρει μέτρα στήριξης του δημόσιου συστήματος Υγείας, όπως τα ζητούν και οι πλέον ειδικοί, οι εργαζόμενοι σε αυτό, για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Επίσης, η εργοδοσία των σούπερ μάρκετ να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας εργαζομένων και κοινού». Παράλληλα, όπως ενημερώνει, «τοιχοκολλήθηκε συνοπτικός οδηγός σε σχέση με το τι ισχύει για τις άδειες των συναδέλφων την εποχή του κορονοϊού».

Ατομική μας ευθύνη είναι, καταλήγει ο Σύνδεσμος, «να μείνουμε δυνατοί, να σπάσουμε την αλυσίδα του φόβου, να σταθούμε ο ένας στο πλευρό του άλλου με αλληλεγγύη! Το ότι παίρνουμε μέτρα προστασίας της υγείας της δικής μας και του λαού μας ολόκληρου δεν σημαίνει ότι μένουμε χωρίς φωνή!».

 

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός