Παρεμβάσεις στα αμαξοστάσια και στα κεντρικά γραφεία της διοίκησης της ΟΣΥ



Δελτίο τύπου 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

Παρεμβάσεις στα αμαξοστάσια και στα κεντρικά γραφεία της διοίκησης της ΟΣΥ πραγματοποίησαν εργαζόμενοι που συσπειρώνονται στις επιτροπές αγώνα της γραμματείας του Π.Α.ΜΕ αστικών συγκοινωνιών, στα πλαίσια της πανελλαδικής ημέρας δράσης για την υγεία.

Απαίτησαν και κατάφεραν συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο που του κατέθεσαν έγγραφο με τις διεκδικήσεις των εργαζομένων.

Κύριο αίτημα σε αυτές τις συνθήκες η στελέχωση (προσλήψεις) με ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό όλων των ιατρείων στα Α/Σ και δημιουργία νέων υποδομών όπου δεν υπάρχουν για την πρόληψη και προστασία της υγείας των εργαζομένων.

Την λήψη ουσιαστικών πρόσθετων μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού στο σύστημα των αστικών συγκοινωνιών (πύκνωση δρομολογίων- κλείσιμο του χώρου του οδηγού με ειδικό υλικό) που έχουν ως προϋπόθεση την διαφύλαξη της υγείας των ίδιων των εργαζομένων και των επιβατών.

Την ανάγκη για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας, την επίταξη των ιδιωτικών δομών υγείας,για την προστασία όλου του λαού.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ
ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

 

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΣΥ

Α/Σ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΗΛΠΑΠ)

Α/Σ Π. ΡΑΛΛΗ

Α/Σ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΜΠΡΑΧΑΜΙ)

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός