Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ: Πολύμορφη δράση σήμερα σε χώρους δουλειάςΗ Γραμματεία Σιδηροδρομικών του ΠΑΜΕ έκανε εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς μοιράζοντας ανακοινώσεις, βάζοντας πανό, κάνοντας μικρές συσκέψεις. Το μεσημέρι μαζί με την Επιτροπή Νέων Εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που απολύονται έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στην Καρόλου. Πρόκειται για 75 συμβασιούχους ορισμένου χρόνου που οι συμβάσεις τους λήγουν τώρα και η εργοδοσία ανακοίνωσε ότι δεν θα τις ανανεώσει. Στη συνέχεια, προχώρησαν σε αντίστοιχη παράσταση στο υπουργείο Μεταφορών, κατήγγειλαν την κυβέρνηση και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις απολύσεις και απαίτησαν να γίνουν προσλήψεις όλων με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Στους απολυμένους πρέπει να προστεθούν περίπου 50 εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που τελείωσαν τη σχολή για σιδηροδρομικούς, δούλεψαν για ορισμένο διάστημα και πήγαν φαντάροι. Σε αυτούς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε υποσχεθεί ότι θα τους προσλάβει όταν τελειώσουν τον Στρατό, όμως όπως φαίνεται δεν θα τηρήσει την υποσχέσή της. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους ακόμα 50 μαθητές της σχολής που την τελειώνουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

 

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 817429Συνολικές αναγνώσεις:
  • 60Αναγνώσεις σήμερα:
  • 380705Συνολικοί επισκέπτες:
  • 51Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ