Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Η Ποινικοποίηση Των Αγώνων Δεν Θα ΠεράσειΤο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την Αλληλεγγύη του στους Εργαζόμενους της “Αφοί Βλάχου”, το Συνδικάτο Τύπου-Χάρτου και το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Αν. Αττικής που διώκονται για τις Απεργιακές κινητοποιήσεις που οργάνωσαν ενάντια στις απολύσεις της εταιρίας το 2019.

Η εταιρεία “Αφοί Βλάχου” συνεχίζει να τρομοκρατεί τους εργαζόμενους με την ποινικοποίηση της απεργίας του 2019 και τις μηνύσεις ενάντια σε 4 εργαζόμενους. Συγκεκριμένα την Τρίτη 30/6, καλούνται για απολογία στον ανακριτή , ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Αν. Αττικής, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου και δύο ακόμη εργαζόμενοι μέλη της σωματειακής επιτροπής υγείας και ασφάλειας των εργαζόμενων στην επιχείρηση.

Οι εργαζόμενοι της εταιρίας στην Συνέλευση τους αποφάσισαν να απαντήσουν στις τρομοκρατικές πρακτικές της εταιρίας με 4ωρες προειδοποιητικές στάσεις εργασίας στο τέλος κάθε βάρδιας την Τρίτη 30/6 και θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους εάν δεν αποσύρει η εργοδοσία άμεσα τις ανυπόστατες, ψευδείς και συκοφαντικές ενέργειες και τις μηνύσεις και δεν αποδεχτεί να συζητήσει με την σωματειακή επιτροπή των εργαζομένων για τα αιτήματά τους.

Οι χώροι δουλειάς δεν θα μετατραπούν σε «γκέτο» με εργαζόμενους χωρίς φωνή, χωρίς δικαιώματα.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Αγώνα των εργαζομένων της “Αφοί Βλάχου” και απαιτούμε την άμεση απόσυρση των μηνύσεων

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 757764Συνολικές αναγνώσεις:
  • 66Αναγνώσεις σήμερα:
  • 348391Συνολικοί επισκέπτες:
  • 53Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ