ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ



ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/Σ ΠΕΙΡΑΙΑ

11-10-2020

Συνάδελφοι, -ισσες, η επίθεση της κυβέρνησης και του μεγάλου κεφαλαίου απέναντι στην υγεία, τη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων είναι ολομέτωπη και σίγουρα αναβαθμισμένη.

Η πανδημία του κορωνοϊού , έδωσε στην κυβέρνηση μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να απλώσει σε όλη την έκταση, την αντιλαϊκή – αντεργατική της βεντάλια ώστε να προωθήσει άμεσα τις διαχρονικές απαιτήσεις των μεγιστάνων του πλούτου. Αυτοί είναι που δίνουν το ραβασάκι με τις εντολές τους στην κυβέρνηση, η οποία τις υλοποιεί μέσα από τα νομοθετήματά της.

Παραχωρεί αμέτρητα προνόμια, χαρίζει πακτωλό χρημάτων στη μεγαλοεργοδοσία , ιδιωτικοποιεί κρατικές δομές ενώ καταδικάζει την εργατιά και τον φτωχό λαό σε φτώχεια, ανεργία, πλειστηριασμούς, εργασιακή ζούγκλα, ιδιωτικοποιήσεις και ωμή κρατική βία.

Ταυτόχρονα έχει αφήσει συνειδητά απροστάτευτο το λαό από την πανδημία αφού η προστασία της υγείας και της ζωής του είναι κόστος όπως πολλές φορές έχουν παραδεχτεί ξεδιάντροπα διάφοροι κυβερνητικοί παράγοντες.

 Στον χώρο των Αστικών Συγκοινωνιών έχει βάλει ήδη μπροστά και υλοποιεί το σχέδιο ιδιωτικοποίησής τους. Ένα σχέδιο που έρχεται από παλιά με συγκεκριμένες οδηγίες της Ε.Ε. αλλά και νόμους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις (ΠΑ.ΣΟ.Κ.- ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Ν.Δ.). 

Πολύτιμους και χρήσιμους βοηθούς στην πραγματοποίηση αυτών των βρώμικων και επικίνδυνων σχεδίων για τους εργαζόμενους έχουν τα δικά τους παιδιά μέσα στα σωματεία των Αστικών Συγκοινωνιών , τους εργατοπατέρες των  ΔΑΚΕ – ΠΑΣΚΕ – ΕΝΟΤΗΤΑ.

Συνάδελφοι,-ισσες, το Π.Α.ΜΕ. μπροστά σ’ αυτή την επίθεση δεν κάθεται με
σταυρωμένα χέρια. Οργανώνει τον αγώνα για την υπεράσπιση της υγείας, της ζωής και των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και του φτωχού λαού.
Περνάμε στην αντεπίθεση!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ! ΣΥΝΕΧΙΧΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ! ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός