Συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες μετά από κάλεσμα της ΔΑΣ ΟΑΣΑ στο υπ. μεταφορών (VIDEO-ΦΩΤΟ)Από τη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μεταφορών

Από τη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μεταφορών


Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μεταφορών πραγματοποιούν εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, μετά από κάλεσμα της ΔΑΣ ΟΑΣΑ. Στην συγκέντρωση συμμετέχει και η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ).

Παρά τους εκβιασμούς και τις πιέσεις ένας σημαντικός αριθμός εργαζομένων στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ απεργούν σήμερα, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα των ταξικών δυνάμεων.

Η σημερινή κινητοποίηση γίνεται ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, της ανατροπής των εργασιακών σχέσεων των εργαζομένων σε αυτές, αλλά και αντιδρώντας στην τραγική κατάσταση των αστικών συγκοινωνιών, η οποία θέτει καθημερινά σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και των ίδιων των εργαζομένων, καθώς ο συνωστισμός στα ΜΜΜ τα έχει μετατρέψει σε «υγειονομικές βόμβες».

 

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός