Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ: Αποφάσισε απεργία για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων (VIDEO)Την πραγματοποίηση απεργίας μέσα στο Νοέμβρη για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, για να μην καταθέσει η κυβέρνηση το αντεργατικό έκτρωμα αποφάσισε στη σημερινή του συνεδρίαση το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.

Η ακριβής ημερομηνία της απεργίας θα καθοριστεί στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΚΑ, την Παρασκευή.

Επίσης, αποφασίστηκε να καλέσει τα σωματεία-μέλη του και άλλους φορείς, σε Ημέρα Δράσης για την υπεράσπιση της Υγείας και της ασφάλειας στους χώρους δουλειάς και για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας, η οποία προσδιορίστηκε για τις 10 Νοέμβρη.

Το Εργατικό Κέντρο αποφάσισε επίσης τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο για το Πολυτεχνείο, στις 17 Νοέμβρη, καθώς και τη διοργάνωση στις 19 Νοέμβρη -σε συντονισμό με τα σωματεία των μεταφορών- Ημέρας Δράσης για τις συγκοινωνίες, για να υπάρχουν πιο πυκνά και ασφαλή δρομολόγια.

«Τώρα είναι ώρα ευθύνης για όλους», τόνισε ο Νίκος Μαυροκέφαλος, εκ μέρους της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας στη συνεδρίαση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, μεταφέροντας το κάλεσμα για απεργιακό αγώνα (διαβάστε εδώ την πρόταση της ΔΑΣ και δείτε το video με την τοποθέτηση του).

Παρέμβαση εκ μέρους της ΔΑΣ έκανε στη συνεδρίαση και ο Αλέκος Περράκης (δείτε εδώ το video με την τοποθέτηση του).

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 790706Συνολικές αναγνώσεις:
  • 26Αναγνώσεις σήμερα:
  • 364266Συνολικοί επισκέπτες:
  • 23Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ