ΟΜΥΛΕ – ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΑΡΓΑΤΩΝ ΟΛΠ: Στο πλευρό των Σωματείων ΕΝΕΔΕΠ και ΕΤΙΤΑΤη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στα Σωματεία ΕΝΕΔΕΠ και ΕΤΙΤΑ εκφράζουν η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) και η Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ. Επισημαίνουν ότι η απόφαση των εργοδοτών να τους αποκλείσει από την εργασία, «με πρόσχημα τον υποτιθέμενο συγχρωτισμό κατά τη διάρκεια συμβολικών κινητοποιήσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας στις 26 Νοέμβρη» έχουν σκοπό «να κάμψουν τους αγώνες και να υποβαθμίσουν τις διεκδικήσεις των εργαζομένων».

Καλούν τους εργοδότες «να σταματήσουν τον εκφοβισμό και την υπονόμευση της δράσης των σωματείων» και να πάρουν ουσιαστικά μέτρα και την προστασία των εργαζομένων από την πανδημία. «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στους χώρους δουλειάς είναι πολλά και έχουν αναδειχθεί μέσα από τους αγώνες των συναδέλφων. Δεν λύνονται ούτε με απειλές ούτε με μεθοδεύσεις που θυμίζουν άλλες εποχές», επισημαίνουν.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός