Οι μικροί μας καλλιτέχνες στέλνουν μήνυμα αλληλεγγύης στους πραγματικούς ήρωες



Προσκαλούμε τους συναδέλφους που είναι γονείς, αφού συζητήσουν με τα παιδιά τους για τον αγώνα που δίνουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό απέναντι στην πανδημία, να τους δώσουν το έναυσμα ώστε να δημιουργήσουν εκείνα με τη σειρά τους μικρά έργα τέχνης με φαντασία και δημιουργικότητα», αναφέρει η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής, ενημερώνοντας για τις μικρές δράσεις που οργανώνει για τα παιδιά των εργαζομένων του κλάδου.

Σκοπός μας, αναφέρει η Ένωση, «είναι να τα προσφέρουμε ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στα σωματεία εργαζομένων των νοσοκομείων «Αττικόν» και «Ευαγγελισμός»».

Όπως τονίζει, «η παρουσίαση των παιδικών έργων τέχνης (ζωγραφιές, κατασκευές, χειροτεχνίες και ό,τι άλλο φανταστούν) θα πραγματοποιηθεί σε διαδικτυακό μάζεμα των παιδιών τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, με την παρουσία αντιπροσώπων και από τα δύο νοσοκομεία.

Θα σταλεί σχετικό link για το ραντεβού μας.

Οι παιδικές δημιουργίες ωστόσο μπορούν να αποστέλλονται και με φωτογραφία στο mail elepa@elepa.gr».

Όποιος συνάδελφος θέλει, αναφέρει η ΕΛΕΠΑ, «μετά το πέρας της διαδικτυακής παρουσίασης και έως 8/1/2021 μπορεί να στείλει τις δημιουργίες στα γραφεία μας, Κάνιγγος 27, για να δοθούν στους εμπνευστές των παιδιών και να ευχηθούμε καλή χρονιά με τον πιο αισιόδοξο τρόπο στους υγειονομικούς της πρώτης γραμμής.

Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες μικρές δράσεις για τους μικρούς μας φίλους!!!

Για πληροφορίες καλέστε στο 2103835093 και 6972546445 (Ρετσίδη Αγγελική)».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός