Πρωτοβουλία για αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη



Μπροστά στις γιορτές εργατικά σωματεία, μαζικοί φορείς και εργαζόμενοι του Περάματος συνεχίζουν την προσπάθεια αλληλεγγύης σε όσους δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα και να ανταποκριθούν ακόμη και στα βασικά για την επιβίωσή τους, μοιράζοντας είδη πρώτης ανάγκης.

Στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης, με σύνθημα «Με όπλο τον αγώνα μας, τη συλλογική δράση, τη διεκδίκηση και με ασπίδα την ενότητα των εργαζομένων και την ταξική αλληλεγγύη κάνουμε πράξη το «Ένας για όλους και όλοι για έναν»», συμμετείχαν ο Σύλλογος Γυναικών Περάματος «Εστία της Γυναίκας», το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Περάματος, το Σωματείο Καθαριστριών Πειραιά, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περάματος, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κερατσινίου Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», ο Σύλλογος Ικαριωτών Περάματος και Γύρω Δήμων «Ο Ίκαρος».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός