Παρέμβαση στη Διοίκηση της ΟΣΥ (ΦΩΤΟ)Αγωνιστική παρέμβαση στη διοίκηση της ΟΣΥ πραγματοποίησαν εργαζόμενοι με πρωτοβουλία της Γραμματείας Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ.

Αφορμή για την παρέμβαση ήταν οι εκβιασμοί των προϊσταμένων, με εντολή της κεντρικής διοίκησης, σε εργαζόμενους, για διακοπή της κανονικής τους άδειας ή την ειδικού σκοπού, για την εξυπηρέτηση τάχα των συγκοινωνιακών αναγκών.

«Έχουν θράσος ενώ δεν έχουν φτιάξει κανένα όχημα, δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο για την προστασία εργαζομένων και επιβατών να εκβιάζουν για την παραίτηση από τις ημέρες ανάπαυσης που δικαιούνται» τονίζει η Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση έχει βάλει στο στόχαστρο τα εργασιακά δικαιώματα στον κλάδο και συνολικά των εργαζομένων με οποιοδήποτε τρόπο»

Σημειώνει ότι στην προσπάθεια τους, κυβέρνηση και διοίκηση, έχουν συνεργάτες τις πλειοψηφίες ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ στα σωματεία του χώρου» και καλεί τους εργαζόμενους να μην υποκύπτουν σε εκβιασμούς τις εργοδοσίας.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός