Χρόνιες οι ελλείψεις στο νοσοκομείο – Να μη γίνει το εμβόλιο άλλοθι (VIDEO)



Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το υγειονομικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Δράμας αναφέρθηκαν οι Ελένη Μπάγια και Γεωργία Φίλιππα, γιατροί από την Αθήνα, που μετέβησαν στο Νοσοκομείο Δράμας, σε παρέμβασή τους στο STAR Βορείου Ελλάδας.

Έκαναν λόγο για υπεράνθρωπες προσπάθειες των εργαζομένων οι οποίοι εκτελούν ένα πολύ δύσκολο έργο και αντιμετωπίζουν χρόνιες ελλείψεις σε προσωπικό, σε γιατρούς και σε εργαστηριακό εξοπλισμό. Οι μισές οργανικές θέσεις είναι κενές, κάνουν 10 εφημερίες το μήνα, ενώ πολλοί εργαζόμενοι στο νοσοκομείο νόσησαν και μάλιστα 3 κατέληξαν.

Τόνισαν ότι η υποστελέχωση είναι χρόνια και η πανδημία ήρθε να αναδείξει αυτή την τραγική κατάσταση, κατήγγειλαν τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης που δεν πήρε κανένα μέτρο για να αντιμετωπίσει τα κενά και τις ελλείψεις που υπάρχουν συνολικά στο σύστημα Υγείας και τόνισαν την ανάγκη πρόσληψης του απαραίτητου προσωπικού.

Ακόμα αναφέρθηκαν στον εμβολιασμό, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να γίνει το άλλοθι για να μην ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα Υγείας, να μην παίρνονται μέτρα στους χώρους δουλειάς, στα ΜΜΜ, στα σχολεία που άνοιξαν χωρίς μέτρα ασφαλείας.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός