Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Εργατικό Κέντρο Πειραιά : Καλούμε τα σωματεία μέλη μας να στηρίξουν τον αγώνα των εργαζομένων στην πλοηγική Υπηρεσία.Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά εκφράζει την αλληλεγγύη του στην 48ωρη Πανελλαδική Απεργία του Ναυτικού προσωπικού της Πλοηγικής Υπηρεσίας από την Τετάρτη 27/1/2021 έως την Παρασκευή 29/1/2021.

Οι εργαζόμενοι στην Πλοηγική Υπηρεσία ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ναυτιλίας το οποίο όχι μόνο δεν αναφέρει τίποτα για τα οξυμένα προβλήματα και τις πραγματικές ανάγκες των ναυτεργατών, των εργαζομένων αλλά αντίθετα ενισχύει την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των εφοπλιστών, των επιχειρηματικών ομίλων.

Ιδιαίτερα το άρθρο 22 το οποίο θα επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις ακόμα και για την ασφάλεια της ναυσιπλοϊας.

Η χθεσινή απαράδεκτη απόφαση που κήρυξε εν μέρει παράνομη την απεργία των Πλοηγών, είναι άλλη μια απόφαση που ξεμπροστιάζει την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη που έσπευσε να στηρίξει την πλευρά του ιδιωτικού μεγάλου κεφαλαίου, αφού ο ΟΛΠ δεν είχε καμιά δουλειά να πάει την Απεργία στα δικαστήρια.

Καλούμε τα σωματεία μέλη μας να στηρίξουν τον αγώνα των εργαζομένων στην πλοηγική Υπηρεσία.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 792542Συνολικές αναγνώσεις:
  • 124Αναγνώσεις σήμερα:
  • 365377Συνολικοί επισκέπτες:
  • 87Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ