Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Οι εργαζόμενοι κάνουν τη Δυτική Αττική από «πίσω αυλή» πρωταγωνιστή! – Συγκέντρωση αύριο στις 6 μ.μ., στην ΕλευσίναΣε πανεργατική απεργία στο Θριάσιο Πεδίο, με συγκέντρωση στις 6 μ.μ. στην Ελευσίνα (πλατεία Ηρώων), προχωρούν τη Δευτέρα 12 Απρίλη σωματεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. «Πάρτε πίσω την απαράδεκτη απόφαση για μετατροπή του Θριάσιου Νοσοκομείου σε νοσοκομείο μίας νόσου. Επιτάξτε τώρα τις υποδομές του ιδιωτικού τομέα Υγείας, χωρίς καμία αποζημίωση», είναι η απαίτηση του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας (Παράρτημα Θριάσιου), του Σωματείου Ενέργειας Αττικής – Βοιωτίας – Εύβοιας – Κορινθίας, του Συνδικάτου Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Αττικής και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής.

Τα σωματεία προετοιμάζουν με περιοδείες, εξορμήσεις και συνελεύσεις την απεργία που έχει προκηρυχθεί από το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής.

Εκτός από τους εργαζόμενους και τα σωματεία στον ιδιωτικό τομέα, αποφάσεις να δώσουν το «παρών» στην κινητοποίηση παίρνουν και εργαζόμενοι στο Δημόσιο, αν και δεν καλύπτονται από την απόφαση του Εργατικού Κέντρου. Το Σωματείο Εργαζομένων στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο έχει προκηρύξει στάση εργασίας (7 π.μ. έως 3 μ.μ.) για τη Δευτέρα, ενώ το Σωματείο Εργαζομένων στους δήμους Ασπροπύργου – Ελευσίνας – Μάνδρας έχει αποφασίσει να προχωρήσει την ίδια μέρα, από τις 7 π.μ., σε κατάληψη του αμαξοστασίου και του δημαρχείου της Ελευσίνας.

Σημαντική είναι η ανταπόκριση μαζικών φορέων στο κάλεσμα να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το κείμενο υπογραφών που διακινεί διαδικτυακά το Σωματείο Εργαζομένων στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο για τη στήριξη του αγώνα του, έχει συγκεντρώσει ήδη εκατοντάδες ονόματα κατοίκων που διεκδικούν την ακύρωση της μετατροπής του νοσοκομείου αποκλειστικά σε νοσοκομείο Covid και την ενίσχυση των δημόσιων δομών ΠΦΥ.

«Η Δυτική Αττική από «πίσω αυλή» γίνεται πρωταγωνιστής – στις 12 Απρίλη θα μιλήσει ο λαός!», διαμηνύουν σωματεία και φορείς.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 758287Συνολικές αναγνώσεις:
  • 7Αναγνώσεις σήμερα:
  • 348704Συνολικοί επισκέπτες:
  • 7Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ